Inschrijving Masterclasses Dranken & Pakket Expo

18 augustus 2015

Masterclasses Godet Cognac en El Dorado Rum tijdens Dranken & Pakket Expo 2015 op 6 en 7 september 2015

Dranken & Pakket Expo 2015 vindt plaats op zondag 6 en maandag 7 september 2015 in Expo Houten te Houten. Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de Dranken & Pakket Expo 2015 kunt u deelnemen aan twee bijzondere masterclasses, die Dranken & Pakket Expo in samenwerking met De Monnik Dranken uit Oldenzaal zal organiseren.

Deze masterclasses zijn exclusief voor de slijter en wijnhandel. Om deze masterclasses voor u en ons goed te laten verlopen dient u zich in te schrijven. Let op: vol=vol!

U bent van harte welkom!

Dranken-Pakket-Expo-2015-Masterclass-inschrijving

U kunt zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen (klik hier).

  • Vermeld daarin het volgende:
  • aantal personen
  • uw (bedrijfs)naam en adres
  • bij welke sessies u aanwezig wilt zijn:
  • 6 september 14:00 t/m 15:00 uur uur Godet Cognac Masterclass
  • 7 september 14:00 t/m 15:00 Godet Cognac Masterclass
  • 7 september 15:30t/m 16:30 uur El Dorado Rum masterclass

De Monnik Dranken heeft al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van het befaamde Cognachuis Godet. De Masterclass Godet Cognac zal worden gegeven door Bruno Comard, brand ambassador van Godet Cognac. Bruno Comard is export sales manager Europa bij Godet Cognac. Bruno zal in de Masterclass zijn kennis over cognac met u delen en u laten kennismaken met de diverse smaaksensaties van Godet cognac.

De Masterclass El Dorado Rum is ook zeker een aanrader. El Dorado rum is een unieke rum uit Guyana met een heritage die teruggaat tot 1670. Voor de huidige productie wordt nog steeds gebruik gemaakt van oude methodes en houten distillatiekolommen.

De masterclass zal worden gegeven door Jesús Bernard, brand ambassador van El Dorado Rum. Jesús Bernard (Madrid 1963) studeerde oenologie, wijnbouw en vinificatie aan de Escuela de la vid in Madrid, is een voormalig sommelier en wijnconsultant van diverse restaurants in Madrid, EEUU en Cuba. Hij heeft wereldwijd deelgenomen aan tal van professionele proeverij cursussen van wijn en gedistilleerde dranken en is jurylid van meerdere internationale wine & spirit competities. Daarnaast is Jesús schrijver en journalist en publiceert hij meerdere boeken over wijn, sterke drank en sigaren.

Altijd op de hoogte blijven?