Evenementen
Empack en Packaging Innovations 2023

Empack en Packaging Innovations 2023

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Food Technology 2023

Food Technology 2023

Dit jaar organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen voor de tweede keer Food Technology op woensdag 12 en donderdag 13 april 2023 in de Brabanthallen.

Worksafe en Maintenance Gorinchem

Van zondag 16 t/m dinsdag 18 april 2023 vinden de vakbeurzen Worksafe en Maintenance gelijktijdig plaats in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance is gericht op industrieel onderhoud en asset management. Worksafe is gericht op een veilige en gezonde werkomgeving.

Interpack: Processing & Packaging

Interpack: Processing & Packaging

Van donderdag 4 tot woensdag 10 mei 2023 vindt Interpack plaats in Düsseldorf. Dit event voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie presenteert nieuwe innovaties langs de hele waardeketen.

VINEXPO ASIA

VINEXPO ASIA

Tijdens VINEXPO ASIA komen wijnproducenten, importeurs, distribeurs en andere relevante stakeholders uit de branche bij elkaar om te netwerken en nieuwe producten te presenteren VINEXPO ASIA biedt bezoekers de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen in de wijnbranche te ontdekken. De expositie vindt plaats van 23 t/m 25 mei 2023 in het Marina Bay...

VINEXPO INDIA

VINEXPO INDIA

VINEXPO INDIA verbindt wijn-, spirit en bierproducenten over de hele wereld met distributie- en retailspelers in Centraal- en Zuid-India. De beurs vindt plaats van 18 t/m 20 Augustus in het Bombay Exhibition Center in Mumbai, India.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam biedt professionals in de horeca een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs,...

Intrafood 2023

Op 28 en 29 september vindt in Kortrijk voor de negende keer de Intrafood beurs plaats. Dit is een tweedaags foodevent voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

Cursus duurzame & gezonde voeding

Cursus duurzame & gezonde voeding

Deze cursus aan Wageningen Academy biedt de laatste inzichten en kennis als het gaat over duurzaamheid, voedingswaarde en de kwalitatieve en kwantitatieve aspecten ervan.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023 vindt plaats op 2 en 3 oktober in Expo Houten. Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. Met ruim 275 deelnemende exposanten staat de Vakbeurs Foodspecialiteiten garant voor een gevarieerd productaanbod. De beurs...

Nieuwsbrief

BverageNL is een platform met dat de hele drankensector in Nederland bedient.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van BeverageNL gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van alcoholische dranken, frisdranken, koffie en thee, zuiveldranken en zuivelvervangers!

Inschrijven
Food Technology 2023
Food Technology 2023

Op 12 en 13 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees de beursspecial nu online!

Lees verder