Specialistische dranken op Dranken Pakket Expo

24 juli 2015

Dranken Pakket Expo stimuleert creativiteit van ondernemer met themaprogramma rondom wijnen, bieren en spirits met cultureel karakter.

logo-DrankenPakketExpo2015-300x136 Karakteristieke wijnen, speciale bieren en ambachtelijke distillaten zijn geen industrieproducten; ze ontstaan als gezamenlijke creatie van natuur en mens. Net als grote kunstwerken dragen mooie dranken iets uit van het karakter, de creativiteit en de visie van de makers. Niet voor niets dragen wereldwijd vele topwijnen op hun etiket de afbeelding van een kunstwerk, vaak van een internationaal beroemde beeldend kunstenaar. En ook bijzondere bieren en gedistilleerde dranken krijgen steeds vaker een artistieke verpakking mee.

Op de jaarlijkse Dranken Pakket Expo staan wijnen, bieren en spirits met een persoonlijke signatuur centraal. Dit jaar worden de schijnwerpers op de beurs in het bijzonder gericht op specialistische dranken als cultuurproducten.

Laat u op zondag 6 en maandag 7 september inspireren door het overweldigende aan hetgeen standhouders te bieden hebben en het kunstzinnige karakter van de aankomende vakbeurs.

Voor nadere informatie kunt u Drankenpakketexpo.nl bezoeken, of contact opnemen met beursorganisatie Promotion Projects B.V via 0297 – 382 170 of via e-mail (klik hier).

Altijd op de hoogte blijven?