P. de Bruijn Wijnkopers eerste erelid KVNW

4 april 2022 Redactie BeverageNL
Foto:  Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW)

Wijnhandel P. de Bruijn Wijnkopers bestaat 250 jaar. Daarom is de wijnkoperij benoemd tot tot erelid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW). P. de Bruijn Wijnkopers is het eerste erelid van de KVNW.

De geschiedenis van P. de Bruijn Wijnkopers gaat terug naar 1772 en is daarmee de oudste zelfstandige wijnkoperij van Nederland. In die 250 jaar is het bedrijf elke keer weer overgegaan van vader op zoon. Inmiddels staat de zevende generatie aan het roer. P. de Bruijn Wijnkopers was betrokken bij de oprichting van de KVNW in 1899 en is sindsdien altijd een vooraanstaand lid gebleven.

Eric de Bruijn, de huidige directeur van P. de Bruijn Wijnkopers, kreeg de oorkonde uit handen van de voorzitter van de KVNW Peter van Houtert. In zijn toespraak verwees Van Houtert naar de vele uitdagingen waar de onderneming in de laatste jaren voor heeft gestaan en hij prees Eric de Bruijn voor zijn standvastigheid: “De onderneming heeft landelijk een naam opgebouwd als leverancier van de beste kwaliteitswijnen. Wij vertrouwen erop dat dit ook in de komende 250 jaar zo zal blijven”.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?