Winkelformule úw topSlijter

27 augustus 2018

More than Drinks_uw topSlijter úw topSlijter is een winkelformule met een specialistisch imago en veel toegevoegde waardes. Met ongeveer 80 zelfstandige slijters is het de op twee na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt.

úw topSlijter

De organisatie streeft naar een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. De aangesloten slijterijen maken gebruik van de formule-uitingen en zijn als zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

De topSlijter-ondernemer betaalt jaarlijks contributie, die wordt verrekend per kwartaal. Ieder kwartaal ontvangen de ondernemers een rapport over de gerealiseerde flesbijdrages en bonussen. Naast de inkoopkortingen tijdens acties en de uitstekende marges staan deze factoren volgens úw topSlijter garant voor een prima rendement.

Zelfstandigheid

Behoudens de voordelen van het synergie-effect van het collectief, is er ook ruimte voor zelfstandigheid. Ondernemers kunnen hun eigen eigen keuzes maken die aan hun lokale situatie voldoen. úw topSlijter profileert zich nadrukkelijk als zelfstandig ondernemer in de lokale markt. De ondernemer de klant en de lokale mogelijkheden als geen ander. Een topSlijter is een vakman of vakvrouw die over de juiste papieren en diploma’s beschikt, niet alleen vanuit wettelijke verplichting maar ook ter versterking van dat vakmanschap.

Iedere ondernemer heeft een eigen, lokale website en webshop tot zijn of haar beschikking om persoonlijke informatie op te kunnen communiceren en zo voor de klant direct toegankelijk is. Ingeschreven consumenten ontvangen tweewekelijks digitale, gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

úw topSlijter is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?