Whiskyplatform Malts.com nu ook in Nederland en België

Whisky platform Malts.com_persbericht Diageo

Diageo lanceert vandaag, 28 oktober, het whiskyplatform Malts.com in Nederland en België. Schotse whisky staat centraal op dit platform. Het is een verkooppunt voor exclusieve Schotse whisky’s en biedt informatie over alles wat met whisky te maken heeft voor zowel de echte kenner als de beginner.

Malts.com staat in direct contact met de whisky-distilleerderijen. Het platform biedt naast whisky en informatie ook op maat gemaakte whiskyreizen naar distilleerderijen. Daarnaast beschikt het platform biedt over een tasting tool aan. Consumenten komen aan de hand van een aantal vragen te weten komt welke smaken ze graag in een whisky proeven. Tot slot is het ook mogelijk om flessen te laten personaliseren.

“Of je nu een whisky liefhebber bent of je net begeeft in de wondere wereld van whisky, wij willen een platform aanbieden dat mensen direct toegang geeft tot de grootste whisky-community ter wereld. Een platform waar mensen rechtstreeks distilleerderij-ervaringen kunnen opdoen en producten kunnen kopen,” zegt Francisco Ribeiro, direct to consumer manager in Diageo. “Schotland heeft zoveel verscheidenheid in smaak als het om whisky gaat. Mensen kennen vaak maar een fractie van het aanbod. Vanuit de missie mensen echt n iets unieks en exclusiefs aan te bieden, lanceren we Malts.com nu ook voor de Nederlandse en Belgische markt.”

Geen nieuws meer missen van BeverageNL? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Vijfde editie stokersproeverij@home

Vijfde editie stokersproeverij@home

De vijfde editie van stokersproeverij@home vindt plaats op 17 december. Onder leiding van Rutger Vismans, hoofdstoker van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam, proeven deelnemers vanuit huis producten van diverse Nederlandse distillateurs.

De Kuyper neemt Archers Peach Schnapps over van Diageo

De Kuyper neemt Archers Peach Schnapps over van Diageo

Koninklijke De Kuyper voegt Archers Peach Schnapps toe aan hun internationale likeur portfolio. Het Nederlandse familiebedrijf neemt het Britse likeur merk over van Diageo en versterkt daarmee de positie in het Verenigd Koninkrijk, de op een na belangrijkste cocktailmarkt ter wereld.

Bus Whisky geeft aandelen uit

Bus Whisky geeft aandelen uit

Het Nederlandse whiskylabel Bus Whisky wil verder groeien en heeft daarvoor kapitaal nodig. Daarom geeft het bedrijf aandelen uit door middel van sharefunding.