Vijfde editie stokersproeverij@home

Rutger Vismans_Jenever Museum

De vijfde editie van stokersproeverij@home vindt plaats op 17 december. Onder leiding van Rutger Vismans, hoofdstoker van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam, proeven deelnemers vanuit huis producten van diverse Nederlandse distillateurs. 

Stokersproeverij@home biedt Nederlandse distillateurs een podium voor hun eigen product  Via Zoom proeven deelnemers op zaterdag 17 december om 16.00 uur samen met Vismans en zijn stokersteam negen minder bekende gins, jenevers, whisky’s en rums. Bij het Jeneverfestival kunnen ze een proefpakket bestellen.

De volgende distillateurs met hun producten zijn aanwezig tijdens deze vijfde editie van Stokersproeverij@home:

  • The Stillery’s – Ouwe Jenever
  • Zwart Nazareth – Korenwijn
  • Wenneker – Trinidad & Tobago Cask Finished Genever jenever
  • Gin 1689 – 1689 Dutch Pink Gin
  • Six Dogs – Distillery Pinotage Stained Gin
  • Bossche Stokers – Dutch Single Malt Batch #3
  • Bus Whisky – Bus Single Malt
  • Grondel Distillery – Copper Seal rum
  • By the Dutch Aged – Indonesian Rum

Geen nieuws meer missen van BeverageNL? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Samenwerking De Kuyper Royal Distillers en Ron Abuelo Rum

Samenwerking De Kuyper Royal Distillers en Ron Abuelo Rum

De Kuyper Royal Distillers is een samenwerking aangegaan met Ron Abuelo Rum uit Panama. De likeurproducent verzorgt sinds 1 januari 2023 de marketing en distributie van Ron Abuelo Rum op de Nederlandse markt.

Nieuwe premium gin op basis van historisch recept

Nieuwe premium gin op basis van historisch recept

Gebroeders Kramers brengt Zwart Nazareth Dutch Gin op de markt. De basis van deze nieuwe premium gin is de originele receptuur van het familiebedrijf uit 1776. Aan de lancering is een crowdfunding gekoppeld om een extra impuls te geven aan de heroprichting van het bijna 250 jaar oude familiebedrijf uit Schiedam.

Betty de Boer nieuwe directeur SpiritsNL

Betty de Boer nieuwe directeur SpiritsNL

SpiritsNL, de branchevereniging van producenten en importeurs van gedistilleerde dranken, krijgt een nieuwe directeur. Het bestuur heeft Betty de Boer per 1 april 2023 benoemd. Huidige directeur Joep Stassen blijft op zijn post tot 1 mei.