Opbrengst limited edition Spirited Union naar Oekraïne

15 maart 2022

De Nederlandse distilleerderij Spirited Union brengt een limited edition op de markt met de naam 'Freedom Spice'. Alle winst van deze botanische rum gaat naar Giro 555 en is bestemd voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Voor ‘Freedom Spice’ wist Spirited Union in samenwerking met de leveranciers en distributiepartners de kosten tot een minimum te beperken en zo de donatie per fles te optimaliseren. Op 30 maart maakt de distilleerderij de balans op en vindt de donatie plaats.

Het doel is om in totaal 50.000 euro op te halen. De teller staat op het moment van schrijven op 28.045 euro. De ‘Freedom Spice’ flessen zijn niet op alle markten verkrijgbaar. Daarom is het ook mogelijk om via de website te doneren. Een fles ‘Freedom Spice’ rum kost 29,95 euro en alle winst wordt gedoneerd.

Spirited Union

“Rum is de nieuwe gin”, vindt oprichter Ruben Maduro, die nog meer aandacht voor kwaliteitsrum bij een breder publiek wil. Hij startte zes jaar geleden met Spirited Union. In het assortiment zitten inmiddels zes verschillende soorten botanische rum en exporteert hij zijn producten naar vijftien landen.

 

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?