Nix & Nix verkoopt alleen alcoholvrij

24 juni 2021 Redactie BeverageNL Pixabay
Foto: Pixabay

Op 9 juli opent in Haarlem de alcoholvrije slijter Nix & Nix. Eerder lanceerde Wim Boekema en Niels van der Zeyst al het gelijknamige non-alcoholisch dranken platform waar consumenten terecht kunnen voor alcoholvrije dranken.

Steeds meer mensen kiezen voor alcoholvrij en ook het aanbod van alcoholvrije neem toe. Reden voor Wim Boekema en Niels van der Zeyst om te starten met het platform Nix & Nix. Zij zien het als hun missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met lekkere alcoholvrije dranken. Ze starten met een online platform voor alcoholvrije dranken, van bier en wijn tot mixdranken en spirits.

"We merkten dat het aanbod steeds breder en beter werd, maar de weg naar dit aanbod voor de consument nog onduidelijk was. Wij willen de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief", staar er te lezen op de website van Nix & Nix. Alle dranken zijn door Boekema en Van der Zeyst zelf geselecteerd.

Nu komt er naast het digitale platform ook een fysieke winkel bij. Volgens Boekema en Van der Zeyst de eerste alcoholvrije slijter van Nederland. “Nu stadscentra weer lekker levendig en gezellig zijn, is dit een uitgelezen kans om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met onze heerlijke producten”, zegt Boekema in de Levensmiddelenkrant. Vanaf 9 juli kunnen klaten terecht bij de winkel in Haarlem voor bieren, wijnen, borrel alternatieven zoals gins en rums, en mixdranken. 

Bron: Nix & Nix / Levensmiddelenkrant

 

Altijd op de hoogte blijven?