Nederlandse Streekwijnen gaat samenwerking aan met NextDeli

Nederlandse Streekwijnen persbericht

Nederlandse Streekwijnen, een gespecialiseerde leverancier in wijnen van Nederlandse bodem gaat een samenwerking aan met NextDeli, E-commerce platform voor versspeciaalzaken. Hierdoor krijgen ondernemers van versspeciaalzaken de mogelijkheid om de specialiteiten van Nederlandse streekwijnen rechtstreeks te bestellen.

Nederlandse Streekwijnen voert uitsluitend Nederlandse wijn, van druif tot en met botteling 100% traceerbaar op Nederlands grondgebied. Zij heeft een samenwerking met een 60-tal wijnhuizen, vanuit alle provincies waaronder diverse vegan & biologische huizen. NextDeli is een E-commerce platform, exclusief gericht op versspeciaalzaken. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen kunnen via NextDeli terecht bij leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten.

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “De Nederlandse wijn is een echte specialiteit. De afgelopen jaren, mede door Coronapandemie, is Nederland herontdekt. De vraag naar lokaal, ambachtelijk, seizoensgebonden, leveranciers met een gezicht neemt toe. Dat speelt de MKB/vers ondernemer in de kaart.” Patrick van der Fits, eigenaar van Nederlandse Streekwijnen: “Met het aangaan van de samenwerking met NextDeli komt voor elke ondernemer in het MKB-segment een uniek Nederlands product beschikbaar, 100% traceerbaar en van eigen bodem.”

Dossiers
Lees ook
Jasper van den Heuvel Vinoloog van het Jaar 2023

Jasper van den Heuvel Vinoloog van het Jaar 2023

Jasper Van den Heuvel is Vinoloog van het Jaar 2023 en wint het Lafite Laureaat 2023 en een bezoek aan Château Lafite Rothschild. Op de tweede plaats eindigden ex aequo Lisa van der Werf en Karin Muires.

Veel aandacht voor sterke drank tijdens Wine Paris & Vinexpo Paris

Veel aandacht voor sterke drank tijdens Wine Paris & Vinexpo Paris

Paris Expo Porte de Versailles staat van 13 tot en met 15 februari in het teken van Wine Paris & Vinexpo Paris. Naast wijn is er dit jaar nog meer aandacht voor gedistilleerde en ambachtelijke dranken in de speciale hal met de naam Be Spirits.

Meer vraag naar alcoholvrije wijn

Meer vraag naar alcoholvrije wijn

De vraag naar alcoholvrije wijn neemt toe. Dat concludeert Pitch PR op basis van een survey onder een kleine 150 respondenten uit de wijnindustrie. Pitch PR deelde de resultaten van het onderzoek tijdens een speciale proeverij.