La Maison by Rémy Cointreau opent pop-up bar in Amsterdam

La Maison by Rémy Cointreau_persbericht

La Maison by Rémy Cointreau brengt van 8 tot en met 19 november een ode aan Nederlands erfgoed. In Amsterdam opent in samenwerking met kunstenaar Pablo Lücker, Heinen Delfts Blauw-keramiek en Triptyque een pop-up bar gewijd aan de kunst van cocktails en sterke drank.

De premium Delfts Blauw x Pablo Cocktail Bar biedt experience rooms, interactieve workshops, thema-avonden en serving rituals gewijd aan Nederlands vakmanschap & creativiteit. Bezoekers kunnen de cocktails van de dranken van Rémy Cointreau proeven en tegelijkertijd de kunst van Pablo Lücker bewonderen. Michelin Green Star-restaurant Triptyque serveert de hapjes in de pop-up bar.

Rémy Cointreau

In het portfolio van het Franse familiebedrijf Rémy Cointreau zit een verscheidenheid aan gedistilleerde dranken. Het bestaat uit veertien merken, zoals de Rémy Martin- en Louis XIII cognacs, en Cointreau-likeur. “De terroirs en het meesterschap van de tijd hebben altijd centraal gestaan in de expertise van Rémy Cointreau. Wij geloven dat het aan ieder van ons is om de connectie tussen terroir, people en time tot leven te brengen.”

Pablo Lücker

Hedendaags Nederlands kunstenaar Pablo Lücker deinst er niet voor terug om de kunstwereld flink door elkaar te schudden met zijn grensverleggende manier van verhalen vertellen. De zevende generatie kunstenaar, geboren in een familie van kunstenaars, staat bekend om zijn multidisciplinaire moderne kunst en iconische visuele handschrift in zijn schilderijen, sculpturen en prints. Zijn kunst kan worden gezien als een visuele storytelling over kinderdromen, huidige ambities en toekomstige aspiraties. Hij studeerde in 2008 af aan de prestigieuze designacademie en specialiseerde zich in brand building en art direction. Lücker woont en werkt vanuit Amsterdam, Nederland, maar werkt ook regelmatig aan internationale projecten, zowel privé als commercieel.

Dossiers
Lees ook
Distributiefiliaal Rémy Cointreau in Nederland

Distributiefiliaal Rémy Cointreau in Nederland

Sterke drankenmerk Rémy Cointreau maakt bekend dat er vanaf 1 juli een distributiefiliaal in Nederland komt. Het nieuwe filiaal maakt deel uit van de Benelux structuur en wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Diegem, België.