IPA's Jopen verkrijgbaar in blik

30 maart 2021 Redactie BeverageNL

Twee IPA's van craft brouwerij Jopen zijn verkrijgbaar in blik. Het gaat om het bekroonde bier Mooie Nel en het alcoholarme Nonnetje verkrijgbaar in blik. Deze bieren zijn voortaan ook in 4-packs verkrijgbaar.

Craf brouwerij Jopen ziet de populariteit van blik toenemen. Daarom heeft de brouwer zijn core range IPA’s in blik uitgebracht. Dit heeft volgens de brouwer geen gevolgen voor de smaak. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. De blikken zijn voorzien van een Jopen-jasje: 'fris, eigentijds en they beat boring'. 

Een andere toevoeging aan het assortiment zijn de 4-packs. De hardlopers Jopen Mooie Nel en Jopen Non IPA zijn verkrijgbaar in deze verpakking. "De glazen flessen dragen het bekende design, maar zijn nu per vier verpakt om te delen met vrienden", besluit de brouwer.

Bierbrouwerij Jopen werd in 1994 in Haarlem opgericht, toen de stad het 750 jarig bestaan vierde. Vanwege dat jubileum bracht de brouwerij twee vergeten Haarlemse bieren opnieuw op de markt. De start van Jopen. Bij de brouwerij brouwen ze craft bier, van hoppige IPA tot onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?