IPA's Jopen verkrijgbaar in blik

Jopen Can 33cl - NON_front

Twee IPA's van craft brouwerij Jopen zijn verkrijgbaar in blik. Het gaat om het bekroonde bier Mooie Nel en het alcoholarme Nonnetje verkrijgbaar in blik. Deze bieren zijn voortaan ook in 4-packs verkrijgbaar.

Craf brouwerij Jopen ziet de populariteit van blik toenemen. Daarom heeft de brouwer zijn core range IPA’s in blik uitgebracht. Dit heeft volgens de brouwer geen gevolgen voor de smaak. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. De blikken zijn voorzien van een Jopen-jasje: 'fris, eigentijds en they beat boring'. 

Een andere toevoeging aan het assortiment zijn de 4-packs. De hardlopers Jopen Mooie Nel en Jopen Non IPA zijn verkrijgbaar in deze verpakking. "De glazen flessen dragen het bekende design, maar zijn nu per vier verpakt om te delen met vrienden", besluit de brouwer.

Bierbrouwerij Jopen werd in 1994 in Haarlem opgericht, toen de stad het 750 jarig bestaan vierde. Vanwege dat jubileum bracht de brouwerij twee vergeten Haarlemse bieren opnieuw op de markt. De start van Jopen. Bij de brouwerij brouwen ze craft bier, van hoppige IPA tot onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. 

 

 

 

 

 

 

 

Dossiers
Lees ook
KIDV publiceert factsheet over drankenkartons

KIDV publiceert factsheet over drankenkartons

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken heeft een factsheet over drankenkartons gepubliceerd, met informatie over de inzameling, sortering en recycling van deze verpakkingen en welke duurzaamheidsaspecten daarbij een rol spelen. In deze factsheet wordt uitgelegd waarom drankenkartons volgende de KIDV de kwalificatie ‘redelijke recyclebaar’ hebben en wat...

Jopen wint twee keer goud en een keer brons op Brussels Beer Challenge

Jopen wint twee keer goud en een keer brons op Brussels Beer Challenge

De resultaten van de Brussels Beer Challenge zijn bekendgemaakt. Er deden in totaal 1800 bieren mee. Jopen valt in de prijzen met de Juicy Lager, Heavy Cross en Neder Wit. Ze wonnen 2 gouden medailles en een bronzen plak.

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.