Conflict Kever Genever en Yoko Ono opgelost

26 april 2022

Het conflict tussen Kever Genever en Yoko Ono is voorbij. De partijen zijn tot een overeenkomst gekomen en Kever Genever staakt de verkoop van Kever John Lemon Canned Cocktail.

Yoko Ono klaagde februari 2022 Kever Genever aan vanwege het gebruik van de naam John Lemon, een van de vier canned cocktail varianten van de ondernemers Ruben Wolvekamp en Sebastian Kolstee. Het conflict in nu opgelost. “In goed overleg is de uitkomst: Kever staakt in mei de verkoop van de Kever John Lemon Canned Cocktail, en geen van de partijen zal verdere details van de overeenkomst naar buiten brengen.”

Dit betekent dat Kever Genever de cocktail uit de nationale en internationale markt en alle blikken, restvoorraad en andere uitingen van de John Lemon worden vernietigd. “Een flinke domper en een aanslag op onze tijd en begroting”, aldus de ondernemers.

Maar ze halen ook iets positiefs uit het conflict. “Onze case versus Yoko Ono veel aandacht heeft gekregen in binnen- en buitenland.”

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?