Brouwerij Haacht sponsort WK cyclocross 2023

4 juli 2022 Redactie BeverageNL

Brouwerij Haacht sponsort in 2023 het WK cyclocross in Hoogerheide. Door middel van sportsponsoring wil de brouwerij meer naamsbekendheid genereren. Het WK vindt plaats van 3 tot en 5 februari.

“We zijn enorm trots dat we onderdeel mogen zijn van deze wielerfamilie en dat de bezoekers kunnen genieten van onze heerlijke bieren”, zegt Ernst Enter, Managing Director Nederland. “Wij kijken er naar uit om samen met de geweldige organisatie van GP Adrie van der Poel elke overwinning te vieren met onze SUPER 8-bieren.”

Enter herkent in de cyclocross en de wielersport de gedrevenheid die ook de brouwerij kenmerkt. “De lat steeds hoger leggen en doorzetten zoals echte flandriens. De GP Adrie van der Poel laat dit elk jaar weer zien met de organisatie van een fantastisch wielerevent.” De brouwerij is daarom al vele jaren partner en leverancier van de internationale GP Adrie van der Poel.

Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij met 380 werknemers. De brouwerij biedt totale service aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel de thuis- als exportmarkt. De bekendste biermerken in het assortiment zijn SUPER 8, Tongerlo, Keizer Karel, Ommegang, Mystic en Primus

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?