Sterk

Uit dit dossier
Rutte maakt gin met citrusfruit

Rutte maakt gin met citrusfruit

Rutte heeft de prijswinnende Rutte Celery Gin vernieuwd. De Dordtse Distilleerderij stookt deze gin nu op traditionele wijze met biologische botanicals en verse schillen van biologische sinaasappel. De gin zit in een nieuwe fles en heeft een nieuwe naam: Rutte Dutch Dry Gin.

Fiorito stopt samenwerking met Lil Kleine

Fiorito stopt samenwerking met Lil Kleine

Zomer 2020 startte Fioretti de samenwerking met rapper en ondernemer Jorik Scholten, bekend als Lil Kleine, en zijn manager en zakenpartner Nathan Moszkowicz. De twee investeerden in het drankenmerk en werden mede-eigenaar.

Parfum met dranklucht

Parfum met dranklucht

Onlangs lanceerde het Nederlandse mode- en geurhuis Salle Privée (IL)LEGAL, een geurenset met het eau de parfum Legal en het extrait de parfum Illegal. In die laatste variant is een zweem van de geur van absint verweven.

Rummieclub start crowdfunding voor 'craft' drankenwinkel

Rummieclub start crowdfunding voor 'craft' drankenwinkel

Met de coronacrisis kwam er meer waardering voor lokale producten, ook voor lokale dranken. Judith de Bie en Martijn Gerrits van rumdestilleerderij Rummieclub willen deze aandacht verder versterken door een winkel voor craft dranken te openen. Hiervoor zijn ze gestart met een crowdfundingscampagne.

Goede verkoop Cognac in 2021

Goede verkoop Cognac in 2021

2021 was een goed jaar voor de verkoop van cognac. De verkoop van de Franse sterke drank steeg wereldwijd naar 3,6 miljard euro, in totaal 223,2 miljoen flessen. Een toename van bijna een derde, aldus Bureau National Interprofessionnel du Cognac (BNIC).

Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer
Nieuwsbrief

BverageNL is een platform met dat de hele drankensector in Nederland bedient.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van BeverageNL gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van alcoholische dranken, frisdranken, koffie en thee, zuiveldranken en zuivelvervangers!

Inschrijven