Blogs
Geheimtaal

Geheimtaal

Toen ik net in de wijnwereld kwam kijken was ik 23 jaar, jong en onzeker. Met mijn diploma Vinoloog & Wijn-Spijsspecialiste op zak, struinde ik nieuwsgierig wijnproeverijen af waar oudere mannen geheimtaal met elkaar spraken.

Cocktailcultuur in ontwikkeling

Cocktailcultuur in ontwikkeling

Vaak wordt mij de vraag gesteld hoe ik bij cocktails terecht ben gekomen. Steevast is mijn antwoord dat het een uit de hand gelopen bijbaan is geweest. Bijbaantjes vonden standaard plaats in de horeca en ik vond alles even interessant.

Alles draait om smaak!

Alles draait om smaak!

Bier is voor mannen. Een oneliner die zo’n 20 jaar geleden dagelijks voorbij kwam. Met de groei van het aantal brouwerijen en de komst van nieuwe bieren en smaken, is dit gelukkig aan het veranderen! Want er is geen drank alleen voor mannen. Ook niet voor vrouwen trouwens.

Bundeling van passie

Bundeling van passie

Het eerste nummer van More than Drinks! is een feit! En wat ben ik er trots op! Niet alleen op het resultaat maar vooral op de bundeling van passie. Je leest het en je voelt het.

Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer
Nieuwsbrief

BverageNL is een platform met dat de hele drankensector in Nederland bedient.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van BeverageNL gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van alcoholische dranken, frisdranken, koffie en thee, zuiveldranken en zuivelvervangers!

Inschrijven